avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Vecinii din fata casei părinților mei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Vecinii din fata casei părinților mei au construit ...

Bună seara! Vecinii din fata casei părinților mei au construit o casă la o distanta de aprox. 60 cm de gardul proprietatea părinților, construit după hat. Deci hatul a ramas la el. Problema este că a facut și geamuri de vedere in spatele casei lor, paralel cu hatul, la aprox. 70cm de gard inspre curtea noastră, ori legea prevede in astfel de cazuri o distanță de minim 2m de hat. In plus, in prelungirea casei, a mai făcut o construcție, probabil pentru animale, in spate plasand o ușă cu geam tot la mai puțin de un metru de gard. Precizez, că aceste construcții au uși și geamuri și pe latura din fața a lor. Practic, aceștia pot privi tot timpul în interiorul curții noastre, ceea ce nu mi se pare prea în regulă. In această situație ce am putea noi face?

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii proprietatii private malancioiu malancioiu Detin o casa proprietate privata al carei teren se invecineaza pe una din laturi cu alt teren pe care exista un depozit de cherestea( punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a avea vedere spre vecin buniculmiti buniculmiti Am urmatoarea intrebare,Un vecin care a cumparat un teren alaturat proprietatii mele si-a construt o casa cu etaj.Daca geamurile de la parter sunt la nivelul ... (vezi toată discuția)
Am construit casa pe linia de hotar. problema sau nu? adyoffice86 adyoffice86 Buna ziua. Am o problema destul de mare...cred. In anul 2018 am construit o casa la tara la care din anumite motive (o sa le descriu mai jos) nu am ... (vezi toată discuția)