avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot sa demolez un garaj, in urma notificarii date ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot sa demolez un garaj, in urma notificarii date de Primaria ...

Cum pot sa demolez un garaj, in urma notificarii date de Primaria Timisoara?
Mentionez ca am titlu de proprietate inscris in CF si am platit impozitul aferent inchirierii pe anul 2022, desi Primaria doreste preluarea terenului in Sept. '22. Mi se cere sa predau terenul asa cum a fost preulat, adica fara garaj. Garajul e intr o baterie de 5 garaje si, practic, eu nu am cum sa demolez un garaj fara sa distrug pe celelalte si, asa cum am autorizatii de construire de catre firma Primariei la acea vreme (2011), astept ca Primaria sa vina sa le demoleze... Mi se pare ca si bate joc de contribuabul de buna credinta, care si a platit taxele la timp si intregime si sunt in totala legalitate cu acest contract. N am nimic impotriva sa le darame, insa sa nu mi ceara mie acest lucru...ci sa fac ei demersuri (discutam si de partea de siguranta etc. asa cum se cer documente la constructie, ar trebui sa fie si la demolare.or eu, ca pers fizica, nu mi asum aceste costuri si riscuri...)

Alte discuții în legătură

Constructii abuzive pe teren privat gameoversrl gameoversrl Detin TITLU DE PROPRIETATE pe un teren pe care se afla cateva garaje construite inca din regimul comunist dar pentru care nu exista documente. Intr-o perioada ... (vezi toată discuția)
Demolare garaj, constructie autorizata & intabulata Miroslav83 Miroslav83 Buna ziua, am un garaj in proprietate, cumparat in urma cu 1 an jumate. Constructia este facuta cu atutorizatie si este intabulata. Vanzarea/cumpararea a ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea -pentru un teren de garaj pufulete85 pufulete85 Tin sa va salut si sa va cer un sfat in problema mea. Parintii mei detin un garaj construit in anul 1977 pe domeniul public. De curand primaria m-a instiintat ... (vezi toată discuția)