Vă referiți la situația în care clientul apelează la serviciile dumneavoastră numai atunci când au nevoie de consultanță? Dacă da, aveți mai multe opțiuni:
- o anexă la contract în care să aveți prețurile clar stabilite per serviciu;
- dacă este imposibil/dificil, puteți stabili și preț/oră, caz în care la final de lună întocmiți un raport de activitate/listă de servicii/timesheet care va indica serviciile prestate și orele dedicate, zilele.
Vă pot asista cu redactarea și negocierea unui asemenea contract.
Am un contract de colaborare cu o firma pe servicii de secretariat si consultanta.
Este precizat in contract plata lunara cu o suma fixa, insa au fost luni in care nu a fost nevoie sa facturez intrucat nu am prestat serviciile restective.
Ar trebui sa modific din punct de vedere legal contractul, tinand cont ca pe anumite luni nu exista in contabilitate facturi?
Ce formulare ar fi indicata?
Ar trebui modificat în sensul că prețul fix se datorează pentru serviciile a, b, c, d în cazul prestării efective a serviciilor și în baza unei liste de servicii. Cam așa aș formula.
Secretizare acte
vladurash
Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca Asociatia de proprietari poate secretiza contracte cu furnizori de utilitati (apa/gunoi). Dorim sa lansam o pagina ... (vezi toată discuția)