avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Exista contracte de colaborare cu plata pe luna dar nu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Exista contracte de colaborare cu plata pe luna dar nu luni consecutive, ...

Exista contracte de colaborare cu plata pe luna dar nu luni consecutive, ci doar atunci cand se presteaza serviciul de consultanta financiara?

Cum trebuie sa apara in contract in termeni legali aceasta formulare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana3226 , utilizator 14:02, 16 August 2022
Vă referiți la situația în care clientul apelează la serviciile dumneavoastră numai atunci când au nevoie de consultanță? Dacă da, aveți mai multe opțiuni:
- o anexă la contract în care să aveți prețurile clar stabilite per serviciu;
- dacă este imposibil/dificil, puteți stabili și preț/oră, caz în care la final de lună întocmiți un raport de activitate/listă de servicii/timesheet care va indica serviciile prestate și orele dedicate, zilele.
Vă pot asista cu redactarea și negocierea unui asemenea contract.
Am un contract de colaborare cu o firma pe servicii de secretariat si consultanta.
Este precizat in contract plata lunara cu o suma fixa, insa au fost luni in care nu a fost nevoie sa facturez intrucat nu am prestat serviciile restective.

Ar trebui sa modific din punct de vedere legal contractul, tinand cont ca pe anumite luni nu exista in contabilitate facturi?
Ce formulare ar fi indicata?
Ar trebui modificat în sensul că prețul fix se datorează pentru serviciile a, b, c, d în cazul prestării efective a serviciilor și în baza unei liste de servicii. Cam așa aș formula.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns, timp si disponibilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionarea contractelor intr-o srl ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Am o multime de nelamuriri referitoare la modul de desfasurare a activitatii (din punct de vedere birocratic) intr-o firma de dimensiune mica sau ... (vezi toată discuția)
Contract consultanta de management fara pret stipulat? Mihai223 Mihai223 Se poate incheia un contract intre consultant si o firma beneficiar, pentru consultanta in managementul afacerii, fara a fi specificat in acest contract un ... (vezi toată discuția)
Secretizare acte vladurash vladurash Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca Asociatia de proprietari poate secretiza contracte cu furnizori de utilitati (apa/gunoi). Dorim sa lansam o pagina ... (vezi toată discuția)