În localitatea natală se fac asfaltări, lucru admirabil, nimic de zic. Problema cu care mă confunt este aceea că stratul actual de asfalt este înălțat cu aproximativ 20 cm, că urmează stratul final care mai adaugă încă vreo 4-5 cm și acest total de 25 cm mă împiedică să mai intru cu autoutilitara în curte. Sunt în zonă viticolă, peste două săptămâni începe culesul strugurilor, iar eu voi fi în imposibilitatea de a intra cu autoutilitara în curte din motivele menționate mai sus. Ce soluții (realiste, vorbind) îmi sugerați?
Realist vorbind si poate cel mai rapid ar fi sa construiti o rampa de acces. Mai departe decideti impreuna cu un avocat daca merita sau este posibil sa vi se restituie suma investitiei.
Realist vorbind, rampa de acces poate facilita întrucâtva accesul cu autoturismele, dar cu autoutilitara nu se mai poate. Recomandarea lor a fost să-mi modific eu bolta, dar nu mi se pare normal. Tatăl meu a făcut bolta în 1977 la nivelul de atunci al asfaltului și ținând cont de niște reguli viticole.