avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În localitatea natală se fac asfaltări, lucru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În localitatea natală se fac asfaltări, lucru admirabil, nimic ...

În localitatea natală se fac asfaltări, lucru admirabil, nimic de zic. Problema cu care mă confunt este aceea că stratul actual de asfalt este înălțat cu aproximativ 20 cm, că urmează stratul final care mai adaugă încă vreo 4-5 cm și acest total de 25 cm mă împiedică să mai intru cu autoutilitara în curte. Sunt în zonă viticolă, peste două săptămâni începe culesul strugurilor, iar eu voi fi în imposibilitatea de a intra cu autoutilitara în curte din motivele menționate mai sus. Ce soluții (realiste, vorbind) îmi sugerați?
Cel mai recent răspuns: stan patitul , utilizator 07:49, 19 August 2022
Realist vorbind si poate cel mai rapid ar fi sa construiti o rampa de acces. Mai departe decideti impreuna cu un avocat daca merita sau este posibil sa vi se restituie suma investitiei.
Realist vorbind, rampa de acces poate facilita întrucâtva accesul cu autoturismele, dar cu autoutilitara nu se mai poate. Recomandarea lor a fost să-mi modific eu bolta, dar nu mi se pare normal. Tatăl meu a făcut bolta în 1977 la nivelul de atunci al asfaltului și ținând cont de niște reguli viticole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum in curs de asfaltare ridicat cu 30 de cm pana acum - suntem blocati in curte georgianaflorina georgianaflorina Buna seara. Unde ne putem adresa/cum putem rezolva urmatoarea situatie - drumul din fata curtii noastre (strada laturalnica) este in curs de asfaltare cu ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)
Distanta legala intre case vecine mmem mmem Buna ziua, Vreau sa construiesc o casa pe o parte cat mai mare din terenul pe care il detin. Vecinul din stanga are casa in granita cu terenul meu unde va ... (vezi toată discuția)