avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modalitate de angajare personal ptr sali de evenimente ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modalitate de angajare personal ptr sali de evenimente doar pe week-end

Buna ziua. Am nevoie de putin ajutor: pentru un salon de evenimente, care este calea pentru angajare a ospatarilor, bucatarilor si membrii din bucatarie, avand in vedere ca se lucreaza doar sambata si ocazional duminica.... care ar fi forma legala? contract de colaborare, de munca, dar ce fel de contract de munca.... Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
transdanmir, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dana Posta , utilizator 14:30, 12 August 2022
Contract individual de munca , iar repartizarea timpului de munca sa fie facuta pe zilele de sambata , duminica.
Buna ziua, am si eu o intrebare aici. Daca persoanele lucreaza sa zicem doar 64 de ore pe luna cum se poate evita plata contributiilor la nivelul unui salariu minim aferent celor 8 ore/zi? Diferentele sunt enorme, cred ca ar fi mai rentabil ca timp/efort vs bani platiti sa se intocmeasca saptamanal alte contracte de munca care sa fie pe perioada determinata de 1-2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program 12 ore cu 24 delia2007 delia2007 Buna ziua . Am un restaurant la care lucreaza 4 bucatari si 4 ospatari .Lucreaza cate 2 pe fiecare tura . zilinic 12 ore cu 24 libere. As dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)