avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transformare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transformare SRL

Transformare SRL
Buna ziua , suntem 2 asociați (administratori ) în părți egale la un SRL cu profil comerț (magazin ) , unul vrea să renunțe la afacere . Care este procedura legală prin care se face preluarea de către celălalt asociat a părții celui care renunță. Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Szatmari , utilizator 15:32, 12 August 2022
Se va face cesiune de parti sociale. Decizie a asociatilor. Actul constitutiv se va modifica. Luati legatura cu persoane care fac aceste demersuri la Registrul Comertului.(avocati, contabili etc.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale ioanaleanca ioanaleanca Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu cesiunea de parti sociale. Am o societate care are un asociat unic, acesta vrea sa cedeze toate partile sociale ... (vezi toată discuția)
Renuntare la asociat petricag petricag Buna dimineata. Am infiintat prin martie 2007 un SRL impreuna cu alti 3 prieteni. Suntem 4 administratori cu drepturi egale, fiecare 25% din capitalul ... (vezi toată discuția)
Retragere asociat si schimbare administrator andreeacatgirl andreeacatgirl am urmatoarea speta: srl cu 2 asociati avand parti sociale egale, dintre care unul este si administrator. acesta renunta la functia de administrator si ... (vezi toată discuția)