avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inchidere abonament cu perioada contractuala activa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inchidere abonament cu perioada contractuala activa

Buna ziua,

Am contractat in urma cu un an un abonament de internet pe persoana juridica. Am folosit serviciile doar pentru 2 luni, iar dupa aceea din pacate a trebuit sa ne restrangem si nu mai avem un birou unde sa avem nevoie de internet.

Am sunat prestatorul de servicii intreband daca pot inchide abonamentul inainte de terment pentru ca nu il vom mai folosi, iar raspunsul a fost ca se poate, dar doar cu plata in avans a lunilor ramase.

As dori sa va intreb, exista cumva vreo posibilitate sa reziliez contractul de internet desi mai avem vreo 11 luni de perioada contractuala ramasa, fara a plati lunile ramase in avans?

Ei ar putea vedea ca internetul aferent acestul contract nu mai este folosit si a fost platit fara a beneficia de servicii in ultimele luni.

Va multumesc anticipat, cu respect!
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2022
Ionut234, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:21, 12 August 2022
Buna seara!
In contractul pe care l-ati semnat era specificat ca trebuie sa respectati perioada contractuala de doi ani.Chiar daca nu mai folositi internetul,trebuie sa respectati perioada contractuala.Se reziliaza contractul,asa cum v-au spus,cu achitarea lunilor ramase pana la cei doi ani.
S-a procedat conform contractului incheiat intre dvs.si prestator.
nu. exista contract intre profesionisti, serviciul se furnizeaza, contractul produce efecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonamente servicii internet si televiziune( trei abonamente) ContSters209690 ContSters209690 buna ziua, am 3 abonamente ( 2 teviziune+internet si unul de internet) in 3 locatii diferite. vreau sa le reziliez. 2 abonamente scadente pe 5 martie 2012- ... (vezi toată discuția)
Contract upc neindeplinit Ioanaaaa91 Ioanaaaa91 Buna ziua, Am facut in vara un contract de furnizare servicii digitale cu UPC-ul,pe o perioada de 2 ani.l La cateva luni m-am dus la sediul lor si mi-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom nick4hiphop nick4hiphop Buna ziua, Bunica mea are incheiat un contract cu romtelecom pentru serviciile de televiziune si telefonie fixa. Contractul fost prelungit pe o perioada de ... (vezi toată discuția)