Am contractat in urma cu un an un abonament de internet pe persoana juridica. Am folosit serviciile doar pentru 2 luni, iar dupa aceea din pacate a trebuit sa ne restrangem si nu mai avem un birou unde sa avem nevoie de internet.
Am sunat prestatorul de servicii intreband daca pot inchide abonamentul inainte de terment pentru ca nu il vom mai folosi, iar raspunsul a fost ca se poate, dar doar cu plata in avans a lunilor ramase.
As dori sa va intreb, exista cumva vreo posibilitate sa reziliez contractul de internet desi mai avem vreo 11 luni de perioada contractuala ramasa, fara a plati lunile ramase in avans?
Ei ar putea vedea ca internetul aferent acestul contract nu mai este folosit si a fost platit fara a beneficia de servicii in ultimele luni.
Buna seara!
In contractul pe care l-ati semnat era specificat ca trebuie sa respectati perioada contractuala de doi ani.Chiar daca nu mai folositi internetul,trebuie sa respectati perioada contractuala.Se reziliaza contractul,asa cum v-au spus,cu achitarea lunilor ramase pana la cei doi ani.
S-a procedat conform contractului incheiat intre dvs.si prestator.