avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Un vecin de pe coloana cu mine si a montat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Un vecin de pe coloana cu mine si a montat un boiler ...

Buna ziua. Un vecin de pe coloana cu mine si a montat un boiler si acum pe teava de apa rece vine fierbinte. Poate va amuza treaba asta dar pentru mine este foarte deranjant. Nici macar baie nu poti face ca te oparesti. Am vorbit cu el si cand il opreste nu mai este problema dar cateodata uita si iar ..... apa clocotita. Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: deta/deta , utilizator 14:59, 23 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara.
Probabil respectivul boiler nu este instalat corespunzator.Chemati pe cineva autorizat sa verifice lucrarea.
Contactati persoana specializata care sa verifice instalatia vecinului,eventual sa remedieze deficienta
Nu e nimic amuzant. Patisem si eu asta din cauza unei masini de spalat prost montata. De cate ori vecina spala rufe, noi ceilalti aveam apa calda pe coloana de apa rece. Am pornit "in vizita" cu seful de scara din usa in usa si am descoperit cauza.
Acel boiler e prost montat. Trebuiesc refacute racordurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalatie sanitara bucatarie si baie - toxicitate coriol coriol Buna ziua, Locuiesc la bloc (et. 2 din 10) si de ceva timp, atat la bucatarie cat si la baie, mirosul nu este foarte sesizabil, nu miroase a canalizare, in ... (vezi toată discuția)
Refulare msr bucatarie VenserB VenserB Buna ziua, Stau cu chirie de cateva luni intr-un apartament de bloc construit prin anii \'60/70 la etajul 6, apartament in care au mai stat si alti chiriasi ... (vezi toată discuția)
Masina de spalat, montare in bucatarie dandi52 dandi52 Exista stipulat in legislatie daca masina de spalat se poate monta in bucatarie la bloc? (vezi toată discuția)