avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea nr. 330/2009 - legea salarizarii unice in sist ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea nr. 330/2009 - legea salarizarii unice in sist bugetar

Regiile publice de interes local se supun acestei legi?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 10:49, 19 Ianuarie 2010
da, tot bugetul de stat este cel care suporta salariile
Multumesc pt raspuns. N-am facut o precizare, noi suntem cu autofinantare nu beneficiem de fonduri din bugetul de stat sau local, doar contribuim la veniturile celor doua bugete prin impozitul pe profit la buetul de stat, respectiv cota din profit la bugetul local.
Uitati-va in lege si vedeti daca sunteti trecuti in anexa.
Sunt multe unitati care erau autofinantate si care acum au devenit bugetare.
Ptr ca toti banii trebuie sa ajunga la buget :strong:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al 13-lea salariu georgeta1 georgeta1 Buna ziua, Anul trecut am lucrat la o institutie publlica autofinantata din venituri proprii, pana la data de 01.10.2008.Ieri am aflat ca la aceasta ... (vezi toată discuția)
Legislatie salarizare unitate cu autofinantare din sistemul sanitar ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti in baza carei legi se stabilesc drepturile salariale, in cazul unei unitati cu autofinantare, din sistemul sanitar ? ... (vezi toată discuția)
Legea 329/05.11.2009 sanda seimann sanda seimann Va rugam sa ne lamuriti asupra art 10 din aceasta lege care face referire la institutiile publice. Vreau sa va fac cunoscut faptul ca suntem o unitate de ... (vezi toată discuția)