avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... legea 329/05.11.2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

legea 329/05.11.2009

Va rugam sa ne lamuriti asupra art 10 din aceasta lege care face referire la institutiile publice.
Vreau sa va fac cunoscut faptul ca suntem o unitate de utilitati publice, mai concret spus de furnizare servicii apa - canal care am fost reorganizatii in urma declararii falimentului la data de 01.01.2005 in Serviciul public de alimentare cu apa si canal sub autoritatea Consiliului Local.Precizez ca suntem organizati si functionam ca un serviciu public cu autofinantare extrabugetara, fara personalitate juridica, fara patrimoniu distinct, cu gestiune economica proprie stabilita conform bugetului de venituri si cheltuieli aprobat de catre Consiliul Local.
Potrivit legii bugetarilor noi suntem incadrati ca personal contractual.Intrebarea mea este daca intram neaparat in aceasta categoriie atata timp cat noi ne finantam din serviciile prestate, nu beneficiem de nici un ban de la bugetul statului.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 11 Noiembrie 2009
Intrati sub incidenta legii, intrucat sunteti subordonati Consiliului Local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariati in cazul atribuirii directe a patrimoniului public si a activitatii intre doua societati comerciale de stat mihach mihach Buna ziua, As dori sa stiu daca, in cazul atribuirii (sau transferului) directe a unui contract de delegare a gestiunii serviciului public de apa, de la o ... (vezi toată discuția)
Se poate sista furnizarea apei la bloc? david9797 david9797 rog... exista lege care interzice oprirea apei potabile la bloc? sunt restante la bloc.. (vezi toată discuția)
Abuz al unei institutii publice asupra unei persoane fizice constantindana constantindana Pot semnala procuraturii abuzul unei institutii aupra unei persoane fizice? Si daca pot face acest lucru imi puteti spune, va rog frumos, in ce fel (model de ... (vezi toată discuția)