avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate avea aceasi persoana in cadrul unui SRL contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate avea aceasi persoana in cadrul unui SRL contract de mandat ...

Poate avea aceasi persoana in cadrul unui SRL contract de mandat ca si administrator dar si CIM ca si salariat, simultan?

Alte discuții în legătură

Contract de mandat eu_fac_viitorul eu_fac_viitorul cum se interpreteaza acel fragment din lege : ADMINISTRATORUL POATE FI SI SALARIAT, DAR SALARIATUL NU POATE FI SI ADMINISTRATOR (vezi toată discuția)
Asociat unic, simultan angajat si administrator, intr-un srl ion tomescu ion tomescu Poate asociatul unic al unei societati cu raspundere limitata, in calitatea lui de administrator, sa fie angajat cu CIM in functia Director General si simultan ... (vezi toată discuția)
Poate un srl incheia contract de mandat pentru directorul comercial? andrei-c andrei-c Buna ziua, Sunt administratorul unui SRL si vreau sa aduc un Director Comercial, persoana fizica, dar nu pe baza de CIM, ci pe baza de Contract de ... (vezi toată discuția)