avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Care este contul corect pentru credite bugetare ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Care este contul corect pentru credite bugetare aprobate?

Care este contul corect pentru:credite bugetare aprobate, angajamente legale si angajamente bugetare cf ultimului plan de conturi?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 August 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Care este numarul contului de credite bugetare, angajamente bugetare ... 1012mariah 1012mariah Care este numarul contului de Credite bugetare, Angajamente bugetare Angajamente legale care se utilizeaza conform ultimului plan de conturi? Multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere conturi de angajamente (8066,8067) - pt. unitatile publice ANDREI_oni ANDREI_oni Buna seara, va rog sa imi spuneti cum se procedeaza cu inchiderea conturilor de angajamente (ugetare si legale), la sfarsitul anului, si in ce lege este ... (vezi toată discuția)
Prelungire acord cadru institutii publice larysamat76 larysamat76 La incheierea de contracte subsecvente, o autoritate contractanta incheie un angajament legal numai in limita creditelor bugetare aprobate (ALOP). Situatia ... (vezi toată discuția)