avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Salut, vreau să deschid o frizerie și am o ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Salut, vreau să deschid o frizerie și am o întrebare, am un ...

Salut, vreau să deschid o frizerie și am o întrebare, am un spațiu care este în aceiași clădire cu un magazin alimentar și au o ușă între ele care face legătura și întrări separate.
La frizerie este nevoie de grup sanitar, se poate folosii cel de lângă din magazinul alimentar fără a mai fi nevoie de construirea unuia în spațiul unde urmează sa fie frizeria?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:05, 13 August 2022
Sunt firme diferite, cu activitati diferite, cu persoane la un moment dat in zona fiecarei firme, etc., motiv pentru care pentru obtinerea autorizatiei sanitare de functionare trebuie grupuri sanitare diferite.
In plus, usa dintre cele 2 firme trebuie blocata/ zidita din aceleasi motive explicate anterior.
Vedeti Ordin MS nr. 119/ 2014. Il gasiti aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme privind spatile comerciale dey_23 dey_23 Buna ziua, As dori cateva lamuriri in urmatoarele probleme: 1.Doresc sa inchiriez un spatiu comercial care nu dispune de grup sanitar si apa ... (vezi toată discuția)
Spaţiu sanitar bar Spinnin Spinnin Bună ziua. Sunt un tânăr antreprenor care doreşte să îşi deschidă un bar într-o zonă rurală. Întrebarea mea ar fii următoarea, în spaţiu pe ... (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)