avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport X trimis la Anaf, in loc de raport Z
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport X trimis la Anaf, in loc de raport Z

Daca s-a trimis de pe casa de marcat la sfarsit de zi catre Anaf raportul X in loc de raportul Z si ulterior raportul Z, asa cum era corect, exista posibilitatea ca firma sa fie incarcata de doua ori cu aceeasi suma? Din cate stiu, raportul X nu este fiscal, ci doar pentru a-ti verifica sumele incasate la final de zi.
Cel mai recent răspuns: shopwithme , utilizator 15:20, 19 August 2022
Ati verificat pe X si scrie 'send A4203 ok?
Da.

vali m a scris:

Ati verificat pe X si scrie 'send A4203 ok?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
X este un raport informativ...nu se inregistreaza la ANAF.
Cred ca ati trimis 2 Z...automat, al doilea se duce pe 0.
Oricum, nu va incarca.
Va mulțumesc pentru răspuns ! Doream si confirmarea scrisa a ceea ce stiam deja de la o terta persoana specializata,pentru alta persoana " atotstiutoare" din cadrul unei firme care sustinea sus si tare ca i se dubleaza suma la Anaf.

vali m a scris:

X este un raport informativ...nu se inregistreaza la ANAF.
Cred ca ati trimis 2 Z...automat, al doilea se duce pe 0.
Oricum, nu va incarca.

Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
shopwithme, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat, ambulant sd6112 sd6112 Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un raspuns la o intrebare, incurcata pentru mine. Pentru un PFA/II; Ce trebuie sa se faca atunci cand se presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura fiscala ContSters138151 ContSters138151 O firma neplatitoare de TVA care inregistreaza venituri zilnice din vanzari marfa si venituri dion servicii prestate a emis pe parcursul mai multor zile unei ... (vezi toată discuția)
Raport z taxi fionut fionut Buna ziua, pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la ... (vezi toată discuția)