avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, un manager de la un magazin cunoscut s-a ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, un manager de la un magazin cunoscut s-a comportat ...

Buna seara, un manager de la un magazin cunoscut s-a comportat foarte urat cu mine. Doresc să ii fac o reclamație, nefiind singura persoana din câte am auzit. Ce pot face in acest caz? Nu vreau sa fac rău, doar să îsi revizuiască comportamentul.
Sesizare in scris de preferat prin posta cu confirmare la conducerea societatii respective/sediu central etc.Descrieti situatia,explicați contextul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre functionarii publici andreamarchesi06 andreamarchesi06 Buna seara, am avut o problema cu o doamna de la taxe si impozite, s-a comportat foarte urat, ne-am certat pentru ca efectiv cauta sa-mi amane stampilarea unor ... (vezi toată discuția)
Probleme cu magazinul de la parterul blocului Roxana8 Roxana8 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc la etajul 1 iar la parterul acestuia sunt cateva magazine. De cativa ani, la parter, practic sub zona unde locuiresc eu, s-a ... (vezi toată discuția)
Fals in declarații reclamație itm Mihaela1666 Mihaela1666 Buna, Managerul meu de magazin a făcut o reclamație la Itm și a folosit datele mele personale pentru asta, si nu numele ei personal. S-a restructurat grila ... (vezi toată discuția)