avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu magazinul de la parterul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu magazinul de la parterul blocului

Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc la etajul 1 iar la parterul acestuia sunt cateva magazine. De cativa ani, la parter, practic sub zona unde locuiresc eu, s-a deschis un magazin dintr-un lant oarecum cunoscut, nu am sa ii dau nume. De cand a aparut magazinul, am sesizat problema pe care o au cu alarma acestuia, care suna ori dimineata ori seara tarziu. Am sesizat acest lucru pe e-mail si pe facebook sediului central al lantului de magazine si mereu mi s-a spus ca se rezolva dar au trecut ani de zile si nu s-a rezolvat nimic. Aseara, mult dupa ora 00, am fost trezita de alarma. Vreau sa stiu care este solutia prin care pot sa rezolv aceasta problema. Sunt si alte magazine la parterul blocului si nu am auzit niciodata ca de la ele sa sune alarma. Posibil ca aceasta sa fie stricata sau sa se faca teste ? Ce este de facut? Cu scrisul si rugatul frumos sa rezolve problema, nu se intampla nimic.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:05, 9 August 2020
Notificati oficial conducerea unitatii comerciale pentru remediere deficienta-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte ... Marius Negut Marius Negut Daca dupa reabilitarea fatadei blocului ,ploua in balcon si alte probleme ,s-au facut sesizari la firma de reabilitare si autoritati pentru remedierea ... (vezi toată discuția)
Hidrofor casa scarii cristina1122 cristina1122 Buna seara .. locuiesc intr-un bloc relativ nou .. care are foarte multe probleme, una dintre ele fiind hidroforul care se afla la parterul blocului (eu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu terasa blocului - asociația nu mă ajută crialex crialex Buna ziua. As vrea sa ma ajutați cu un sfat, daca se poate... Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc de 10 etaje. Din martie 2019 am probleme cu ... (vezi toată discuția)