avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hidrofor casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hidrofor casa scarii

Buna seara .. locuiesc intr-un bloc relativ nou .. care are foarte multe probleme, una dintre ele fiind hidroforul care se afla la parterul blocului (eu locuind la etajul 1) care acum 2 luni aprox a fost stricat. Dupa spusele presedintei de asociatie problema a fost rezolvata dar hidroforul continua sa faca un zgomot deja de nesuportat efectiv intr-una ! Ziua ..mai e cum mai e .. dar eu noaptea dorm cu dopuri de urechi si perna pe cap si tot il aud !! Am cerut sa se solutioneze problema si mi s -a spus ca.. problema e rezolvata si ca ar trebui izolata fonic, camera hidroforului.. si de atata timp nu s -a intamplat nimic. Am cerut nr celor care au mai fost sa repare hidroforul de cateva ori si nu mi s -a dat sa pot sa suna sa incerc o rezolvare.. nimeni nu vrea sa mai plateasca pt acest hidrofor. Dar noi , cei de la etajul 1 .. suntem terminati din cauza zgomotului. Intrebarea mea este : ce putem face in aceasta problema ??
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
cristina1122, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 22:39, 5 Martie 2019
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia respectarii si aplicarii dispozitiilor in domeniu pentru asigurarea bunei functionari a partii comune din condominiu-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pentru a putea proba disconfortul sonor in apartament,puteti solicita garzii de mediu masurarea pragului fonic
Nu se va rezolva prea repede.Bloc nou cu hidrofor?Cred ca apa e din put și posibil nici nu e potabila.
Sunt o multime de blocuri construite in zone de case. Reteaua de apa este construita la nivelul de acum 40-50 ani . daca furnizorul de apa creste presiunea le zboara alora bateriile prin casa. Din acest motiv, in foarte multe cazuri furnizorii de apa recomanda montarea de grupuri de pompare local. Din pacate, foarte multi dezvoltatori nu tin cont si atunci se ajunge la situatii de cum este si in cazul acesta.
Presedintele nu are ce face prea mult in cazul asta, e prins la mijloc intre cei care nu au apa si cei deranjati de alte aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva asociatiei de proprietari cosminporumbelu cosminporumbelu Buna ziua! Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a decis sa monteze in scara blocului, la demisol, o pompa de presiune a apei, sa fie ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene, rambursabile si nerambirsabile tazmanya2006 tazmanya2006 Buna ziua. Sunt presedinte de asociatie la un bloc nou, din Sat Dudu, Chiajna, Jud Ilfov. Blocul se invecineaza cu Auchan Militari. Dezvoltatorul care a ... (vezi toată discuția)
Pompe de presiune preluate de asociatie catalincf catalincf -bloc nou cu apa contorizata individual si contract individual. -apa nu ajunge cu presiune la etaj 5/5. Dezvoltatorul ha hotarat sa puna pompe de presiune ... (vezi toată discuția)