avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice scrisoare de garantie bancara
Discuție deschisă în Achiziţii publice

scrisoare de garantie bancara

va rog fr. sa-mi transmiteti care este termenul de calcul exact al valabilitatii scrisorii de garantie.
respectiv, se ia in calcul inclusiv ziua depunerii, sau ziua ulterioara reprezinta startul calculului valabilitatii.Argumentat articole de lege.
astept raspuns urgent
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: andr33apn , utilizator 12:16, 19 Ianuarie 2010
scrisoare de garantie trebuie sa fie valabila la data deschiderii ofertei(ca sa puteti fi acceptata in licitatiei si sa fie acoperitoare pentru toata valabilitatea ofertei.
Adica, de regula operatorii economici isi scot scrisoarea cu cel putin 1 zi inainte de licitatiei pe un termen stabilit in dicumentatia de atribuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurari tip bond alina oana alina oana Buna ziua, care sunt avantajele si dezavantajele unei asigurari de tip BOND (cu referire la garantie de participare licitatie si garantie de buna executie ) ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea achizitionarii caietului de sarcini ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua! Cunosteti cumva vreo reglementare legala prin care un participant la o licitatie este obligat sa cumpere de la autoritatea contractanta caietul de ... (vezi toată discuția)