avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Sunt in perioada de proba si am comunicat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Sunt in perioada de proba si am comunicat angajatorului ...

Bună ziua!
Sunt in perioada de proba si am comunicat angajatorului ca sunt nevoia sa demisionez verbal, si printr-o notificare scrisa.
Totusi, am primit notificare precum am absentat nemotivat la locul de munca. Cum trebuie sa procedez in acest caz?
Notificarea se depune în scris, nu verbal ...ați depus-o?
In perioada de proba părțile pot inceta contractul de munca fara a.motiva,justifica etc.Depuneti o notificare in scris si gata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ContSters157480 ContSters157480 Buna ziua, Mi-am depus demisia la firma unde am lucrat, mi-au comunicat VERBAL in aceeasi zi ca s-a acceptat incetarea CIM cu acordul partilor si ca de a ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate in perioada de proba iahim87 iahim87 Buna seara, Am un angajat care este in perioada de proba (angajat cu norma de 4 ore/zi) si care lipseste nemotivat de cateva zile. In luna aceasta s-a ... (vezi toată discuția)
Este normal sa poti pleca de la un angajator in perioada de proba in lipsa oricarei notificari de demisie? Christinna99 Christinna99 Buna ziua! Luni, 11 noiembrie 2019, a fost prima mea zi de lucru intr-o firma care m-a recrutat recent. Conditiile si mediul de lucru pe care le-am gasit nu au ... (vezi toată discuția)