avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am găsit în parbriz la o zi distanta un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am găsit în parbriz la o zi distanta un bilet de ...

Buna ziua. Am găsit în parbriz la o zi distanta un bilet de la poliția locală cu "atenție! autovehicul parcat neregulamentar". In bilet nu este menționat daca trebuie să mă prezint la poliția locală pentru efectuarea unui eventual proces verbal. Cum ar trebui sa procedez sa aflu cat mai repede ce e de făcut? E posibil sa fi primit amenda și sa vina procesul verbal la domiciliu?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:40, 16 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Posibil sa fie doar un avertisment. Nu ati fost invitat la politia locala la o anume data/ ora pentru constatare si scriere PV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neregulamentara camia_bobo camia_bobo am gasit pe parbriz o instiintare de la politia comunitara cum ca am parcat neregulamentar si sa ma prezint la o anumita ora la sediul lor pentru a lamuri ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara Ionut245 Ionut245 Buna seara. Am venit intr-o seara de la munca pe la ora 23 si logic ca nu am gasit nici un loc liber de parcare unde sa imi las masina. Am vazut ca undeva pe ... (vezi toată discuția)
Invitatie politia locala dov dov Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)