avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara.am o înștiințare de sechestru pe un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara.am o înștiințare de sechestru pe un scuter pe ...

Bună seara.am o înștiințare de sechestru pe un scuter pe care îl deti pt suma de 4000 lei din care sau plătit 1700 lei dacă dau acei bani pe luna respectiv 300 de lei se amână executarea silita pe acest bun.ms

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar student. pot fi afectați părinții de acest lucru? CotigaDorin CotigaDorin Buna ziua . In 2016 am încercat sa fac un împrumut de doar 500 de lei student fiind am zis sa încerc si culmea mi a fost acceptat cu toate ca aveam venit ... (vezi toată discuția)
Daca un prieten avea să-mi dea o suma de 600 de lei și la mine ... catalinciprian catalinciprian Daca un prieten avea să-mi dea o suma de 600 de lei și la mine avea un scuter iar eu ca să-mi recuperez bani am vândut acel scuter deoarece nu mia adus ... (vezi toată discuția)
Recuperare o parte din bani de la fostul sot simina_28 simina_28 Buna seara.Am facut si eu un credit la o banca (noiembrie 2005) in valoare de 2400 lei.Am platit o din el si pe urma nu am mai putut sa platesc.Am divortat iar ... (vezi toată discuția)