avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara,în timpul procesului civil pentru o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara,în timpul procesului civil pentru o proprietate ...

Bună seara,în timpul procesului civil pentru o proprietate pot fora un put,ținând cont ca nu avem apa curenta.Prima parte a procesului am castigat-o dar reclamantul a făcut apel si nu știm cât o sa se mai lungească procesul,iar noi avem mare nevoie de apa .

Alte discuții în legătură

Granituire TRAIAN78 TRAIAN78 Ii rog pe cei avizati sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: care sunt sansele de a castiga un proces in apel de granituire, tinand cont de urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Recurs admis ce urmeaza? danyisis danyisis Buna ziua. Reclamantul castiga procesul pe fond apoi paratul face recurs fiind admis la Curtea de Apel. Cat de mari sunt sansele ca paratul sa castige tinand ... (vezi toată discuția)
Minor vulpita24 vulpita24 Buna seara am si eu o intrebare .Sora mea a avut un proces cu fostu sot cu minor .Custodia a fost data la reclamanta(sora mea) in totalitate ,tatal fiind in ... (vezi toată discuția)