avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna dimineata, revin la d-voastra pentru ajutor. Mama ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna dimineata, revin la d-voastra pentru ajutor. Mama doreste ...

Buna dimineata, revin la d-voastra pentru ajutor. Mama doreste sa vanda un teren pe care il detine in comuna Nojorid, jud Bihor.. S-ar putea sa avem deja un posibil cumparator. Inainte de semnarea contractului se face un antecontract? De asemenea doresc sa stiu daca mama ma poate mandata pe mine sa semnez in numele ei actele, deoarece noi suntem din Targu Mures, iar posibilul cumparator din Oradea (sanatatea mamei nu ii permite deplasarea pe un drum atat de lung). Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:24, 17 August 2022
Se face antecontract, daca partile doresc asta. De regula, atunci cand cumparatorul nu are toti banii.
Daca poate achita tot pretul, iar mama dvs are toate actele necesare, se poate incheia direct contractul de vanzare.
Da, mama va poate face o procura pentru vanzarea terenului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. tocmai am ... ionica3727 ionica3727 Buna ziua, revin la d-voastra cu urmatoarea speta. Tocmai am fost imputernicita prin procura notariala sa pot semna actul de vanzare cumparare, pt un teren ... (vezi toată discuția)
Procura vanzare teren Sgb Sgb Buna ziua. Mama este in strainatate si doreste sa vanda un teren pe care il are in Romania. Cum nu se poate prezenta la semnatul actelor ii face procura unei ... (vezi toată discuția)
Probleme cu intermediarul si cumparatorul (vanzare imobiliara) adivro2 adivro2 Buna ziua, In speranta ca ma voi lamuri cu ajutorul dumneavoastra va prezint un caz. Pe data de 25 aprilie 2008, impreuna cu mai multi mosternitori, ... (vezi toată discuția)