avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fiului meu I s- a încredințat autoritatea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fiului meu I s- a încredințat autoritatea părintească exclusiva ...

Fiului meu I s- a încredințat autoritatea părintească exclusiva a celor 2 copii .La baiat a avut custodie unica și acum a obținut și la fata .Mama are program de vizita dar nu prea vine la copii ba e în Germania ba e în tara și vine când își aduce aminte la copii la telefon vb f puțin cu copiii.Ce vreau sa va întreb mama poate lua în continuare copiii la plimbare sau în vizita? Dacă copiii nu vor sa plece cu ea ca s- a cam răcit relația dintre mama și copii ii pot obliga sa se ducă cu ea? Dacă am autoritatea copiilor ea numai răspunde de ei decât cât timp e cu ea plecați? Va rog răspuns la toate întrebările.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:50, 17 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform legii, fiul dvs are obligația să încurajeze relația copiilor cu părintele la care nu locuiesc. Dacă îi permite programul de vizitare, poate lua copiii. Având autoritatea exclusivă, fiul dvs este cel care ia toate deciziile în ce privește minorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna daca parintele nerezident si-a schimbat domiciliul in germania? dia_dia45 dia_dia45 buna ziua. in 2009 mi s-au incredintat cei 2 minori spre crestere si educare eu avand custodie unica iar tatal obligat la plata pensiei de intretinere o ... (vezi toată discuția)
Decizie la recurs autoritate parinteasca anymary204 anymary204 Buna ziua ,va rog frumos sa ma lamuriti si pe in privinta unei hotarari .Am inceput divortul in n 2012 ,eu sunt mama , la primul proces mi s-au incredintat ... (vezi toată discuția)
Nerespectare program vizitare minori adina_antonio adina_antonio Buna ziua ! Am divortat in urma cu 1 an, divort cu doi minori incredintati mie, custodie comuna, cu drept de vizitare al tatalui, cu ridicarea minorilor de la ... (vezi toată discuția)