avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am plătit comision de 50% unui agent de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am plătit comision de 50% unui agent de inchiriere ...

Bună ziua! Am plătit comision de 50% unui agent de inchiriere dar nu am semnat nimic. După o zi m am răzgândit și nu am vrut sa mai fiu de acord cu închirierea apartamentului din cauza raportului calitate-pret. Menționez încă o data ca nu am semnat nimic. Cum îmi pot recupera banii înapoi? E o suma cam mare.
Cel mai recent răspuns: sorinavalentinap , utilizator 14:33, 17 August 2022
Pai cum a- ți dat banii fără nicio hartie la mana? Pe încredere?

Poate agentul este de buna credinta si va inapoiaza suma de bani.Daca nu aveti dovezi ca ati platiti acei bani,ii pierdeti.Fara dovezi nu il puteti reclama niciunde.
Am primit bon fiscal din partea agentului
Așadar având aceasta dovada cum ar trebui sa procedez pentru a recupera banii?
Din câte știu eu dacă v- a dat bon fiscal și va razganditi pierdeți banii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliare mi-a tras teapa Maria Nigel Maria Nigel buna ziua.....iata problema mea. in luna noiembrie 2010 am vrut sa achizitionez un apartament cu credit bancar. Cei de la banca mi-au zis ca in prealabil ... (vezi toată discuția)
Chirias a platit sase luni in avans, s-a razgandit in prima zi. vrea toti banii inapoi, dar eu am platit in avans la un credit Diana2020 Diana2020 Buna ziua, Am dat un anunt de inchiriere a unei garsoniere in Bucuresti, in centru, stradal. A venit un cuplu care s-a uitat, a deschis si inchis geamurile, ... (vezi toată discuția)
Frauda si inselaciune prin intermediul agentiei imobiliare Irina2401 Irina2401 Am apelat la serviciile agentiei imobiliare pentru a inchiria o garsoniera in Brasov. Dupa ce m-am hotarat asupra imobilului, am semnat contractul de ... (vezi toată discuția)