avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua! Acum cateva zile am venit din concediu, un ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua! Acum cateva zile am venit din concediu, un sejur de ...

Buna ziua!
Acum cateva zile am venit din concediu, un sejur de 7 nopti la un hotel din Herculane. La check-out, dl.de la receptie a gresit factura, m-a trecut pe mine in factura pe cand trebuia sa-l treaca pe sotul meu avand nevoie pt decontare. Dl. De la receptie a spus ca nu poate sa o modifice atunci si ne-a rugat sa-l intelegem si ca ne trimite factura si bonul fiscal prin email. Astazi ne-a trimis factura dar nu si bonul. Am sunat la ei, arunca vina unul pe altul, in final o doamna manager ne-a spus sa stam linistiti ca ni-l trimite, gasesc ei o modalitate. Ce este de facut in acest caz? Nu ne-a eliberat nimic atunci, unde ne putem adresa pt ca este greseala lor, noi am vrut sa fim intelegatori, cu bun simt dar nu merita. Le-am platit 5200 lei iar ei isi bat joc de noi. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii intreprind in vederea chemarii la judecata a unui constructor Liviu O Liviu O Buna ziua Am contactat din primavara o echipa de muncitorii care spre surprinderea mea ne-am inteles in vederea desfasurarii unuei lucrari, lucrare care a ... (vezi toată discuția)
Avocata refuza sa-mi dea dosarul LianaPopa LianaPopa Buna seara! Avocata cu care am avut o colaborare nu tocmai fructuoasa refuza sa-mi dea dosarul. Dupa ce m-a dus cu vorba luni de zile spunand ca face, ca ... (vezi toată discuția)