avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna dimineata, Administratorul si asociatul vrea sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna dimineata, Administratorul si asociatul vrea sa inchida ...

Buna dimineata,

Administratorul si asociatul vrea sa inchida societatea (microintreprindere) sa faca demersurile necesare inchiderii. Ce ar trebuii sa faca? Care sunt pasii de urmat? la ONRC prima data sau unde?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 18:06, 7 Septembrie 2022
Da, trebuie să facă mai întâi demersuri la ONRC.
multumesc..mai exact ce anume trebuie sa faca la ONRC...are nevoie de decizie/ hotarare AGA a asociatului de radiere ?...trebuie sa apelez la un cabinet juridic sa ma consilieze nu?....nu pot face eu singura demersurile ?
Documente sunt multe și procedura este destul de amplă. Aveti potibilitatea să faceți singură sau să apelati la un avocat care să vă asiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Cum se poate inchide o firma julijuli julijuli Buna ziua, Pentru a inchide o firma, daca nu am inteles gresit, pasii care trebuie facuti sunt disolvare, lichidare si radiere. Lichidarea, am inteles ca ... (vezi toată discuția)