avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua.In blocul meu toți au centrala pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua.In blocul meu toți au centrala pe gaze.intrebarea ...

Bună ziua.In blocul meu toți au centrala pe gaze.intrebarea mea este dacă pe mine ma pot debransa de la Radet fără acordul meu.ce lege reglementează acest fapt.multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:46, 18 August 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va debranseaza nimeni din afara, intrebarea insa e gresita, mai bine va puneati alta intrebare: este fezabila raminerea in aceasta retea, unde eu sunt unicul consumator, nu cumva ma va costa scump aceasta postura ? Oricum nu mai e permisa, acum :
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet constanta - posibilitate NegoitaMircea NegoitaMircea Daca anterior , in acelasi imobil au existat debransari si bransari legale ale unui apartament, cum este considerat conform legii? \\"deconectare ... (vezi toată discuția)
Debransare radet Niculescugh Niculescugh Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca? Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)
Modalitate debransare centrala termica de bloc GA Radulescu GA Radulescu In blocul in care locuiesc functioneaza o centrala de bloc aflata in proprietatea proprietarilor (deci nu Radet). Unii dintre acesti proprietari vor sa se ... (vezi toată discuția)