avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Molestare minor Bună ziua! Am molestat-o sexual pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Molestare minor Bună ziua! Am molestat-o sexual pe vara mea ...

Molestare minor
Bună ziua! Am molestat-o sexual pe vara mea acum 10 ani, ea avea 9 ani eu 17. Nu am forțat-o, obligat-o sau sa o constrâng, doar era sub forma de joaca, nu am avut contact sexual de nici o natura. Acum părinții ei vor sa depună plângere împotriva mea. Eu mi am recunoscut fapta, iar ei m au înregistrat. Care este pedeapsa la care trebuie sa ma aștept?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 19:57, 18 August 2022
După 10 ani pune plângere nu cred că mai are vro relevanță plus de asta ea evmajora acum deci părinți pun degeaba
Mergeti la avocat.
Aveti nevoie ca sa nu riscati aiurea.
Justiția poate fi imprevizibilă...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
plus de asta ea evmajora acum deci părinți pun degeaba

E un amănunt fără importanță, vor fi lămuriți la poliție cine trebuie s-o depună.

Am citit un articol pe site pe care nu știu dacă îl înțeleg corect, dar pare că nu aveți cum să scăpați de o pedeapsă pentru că termenul de prescripție a început să curgă de când a devenit majoră, iar acum are abia 19 ani.

De asemenea, aceeași lege mai prevede și: "[c]u excepția infracțiunilor prevăzute la art. 218 și 220 (violul și actul sexual cu un minor, adică - n.red.), în cazul infracţiunilor contra libertăţii şi integrităţii sexuale, săvârşite faţă de un minor, termenul de prescripţie începe să curgă de la data la care acesta a devenit major. ”
www.avocatnet.ro/articol_551...
Ultima modificare: Joi, 18 August 2022
Emilika40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie cu minora de 15 ani- consecinte? vlad2164 vlad2164 am 21 de ani si am o relatie cu o fata de 15 ani.parintii ei ne ameninta ca ne despart si ca o sa ajung la politie pentru corupere.fata le zice ca nu are ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori victorrr victorrr Am o relatie stabila cu un baiat de 16 ani, de vreo 7 luni, (eu fiind tot baiat,20 de ani), ne intelegem foarte bine si toate au fost la locul lor pana au ... (vezi toată discuția)
Prescriptie speciala inselaciune dlemil dlemil Buna ziua Pentru o fapta de inselaciune din 11.2007 care este termenul de prescriptie ? Dosarul nu a fost depus la tribunal si cercetarea nu a fost ... (vezi toată discuția)