avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un angajat cu 8 ore are toata luna absente ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un angajat cu 8 ore are toata luna absente nemotivate, se ...

Daca un angajat cu 8 ore are toata luna absente nemotivate, se mai plateste cas si cass la nivel de salariu minim?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:45, 19 August 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca contractul de muncă este suspendat, iar suspendarea este înregistrată în Revisal, contribuțiile sociale (CAS si CASS) se vor calcula la venitul realizat și nu la nivelul salariului minim brut pe țară.

Dacă contractul de muncă nu este suspendat, pentru zilele de absențe nemotivate, se va calcula CAS/CASS la salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim cu 2 zile de lucru rominaduca rominaduca Urmeaza sa angajam o persoana, cu program de lucru 2 zile pe saptamana(zile lucratoare), 8 ore pe zi. Imi spuneti va rog cum se calculeaza contributiile CAS ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă am un angajat pe salariul minim pe economie ... R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Dacă am un angajat pe salariul minim pe economie și nu mai vine la serviciu după 5 zile, se plătesc contribuțiile aferente celor 2550 de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care ... 2017ali 2017ali Buna ziua , Am lucrat 5 luni si 12 zile la un angajator care mi a inregistrat contractul de munca in revisal dar nu a platit nici o contributie pt mine .am ... (vezi toată discuția)