avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca un dosar penal a fost inchis, cu clasarea cauzei, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca un dosar penal a fost inchis, cu clasarea cauzei, documentele ...

Daca un dosar penal a fost inchis, cu clasarea cauzei, documentele din dosar pot fi folosite ca probe in dosare civile sau in alte scopuri legale ?
Cel mai recent răspuns: crisscris , utilizator 11:17, 15 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Multumesc pentru raspuns.
Dar cine poate consulta datele dintr-un dosar penal inchis si in ce conditii? adica la politie, daca se cauta dupa cnp in baza de date se vede ma gandesc, dar datele din dosar le poate consulta oricine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cauza erhabe erhabe Buna seara In ianuarie am avut un accident de masina in urma caruia am fost sanctionat eu pentru faptul ca nu am semnalizat din timp efectuarea manevrei de ... (vezi toată discuția)
Cum se sesizează inspectia judiciara DuTity DuTity Buna ziua, As avea nevoie urgent sa știu cum pot intocmi o sesizare către Inspectia Judiciara, impotriva procurorului care a clasat un dosar de posibil omor ... (vezi toată discuția)
Anulare act administrativ emis de politie OchiReci OchiReci Acum mai bine de 2 ani de zile am fost victima unui abuz din partea unui agent de politie, ulterior acesta incercand sa justifice abuzul prin crearea unui ... (vezi toată discuția)