avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primăria poate să mă informeze scris sau alt mijloc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primăria poate să mă informeze scris sau alt mijloc de comunicare ...

Primăria poate să mă informeze scris sau alt mijloc de comunicare daca mătușa a decedat e distanta de 400 km și mătușa nu vrea sa vb cu mine și donația pe care a dat-o nu poate fii stricată dar atacată în instanță.
O vecina zice a stricat actul dar sa fii adus martori mincinoșii la notar nu mia dat informații a rămas sa verific.
Pot face în scris la Primărie unde e mătușa să mă anunțe in caz de ceva sau daca apare cineva cu actele matusei de deces atunci Primăria sa se autosesize și să mă anunțe.
Cum voi proceda cu Primăria și cu Poliția.

Alte discuții în legătură

Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar ... Magie1 Magie1 Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar daca are o clauză se poate strica la notariat,apoi vine certificat moștenitor și ... (vezi toată discuția)
In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)
Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ... Magie1 Magie1 Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în ... (vezi toată discuția)