avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Știu că contractul de donație fara clauza nu se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar ...

Știu că contractul de donație fara clauza nu se strica dar daca are o clauză se poate strica la notariat,apoi vine certificat moștenitor și testament.
Eu cu sora avem o casă și pămînt in alt oraș de 450 km de la o mătușă ne-a dat aceasta nu vrea sa mai comunice cu noi a vb o vecina de pe tel ei și a zis sa o lăsăm în pace pe mătușă a stricat actele sa nu o deranjam.
Lumea e foarte rea și cu serviciile e greu sa pleci de la munca că sa verific daca apare la Primărie alt nume in locul matusei taxe și impozite la casa și teren pot verifica daca e in viața nu sa schimbat ceva daca nu apare alt cineva pot face un demers scris cum voi proceda că sa știu sau va fii pusă în tema Primăria.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:09, 10 Decembrie 2022
Daca matusa v-a donat, donatia e irevocabila. Actele nu se strica. Daca voia sa revoce donatia, trebuia sa va dea in judecata ati fi știut.
In cazul in care decedează mătușă și nu sunt anunțat de nimeni lumea este rea nu vrea să vb mătușă cu noi ce trebuie sa fac dinainte un demers la Primărie sau Poliție de unde are domiciliul in caz că se întâmplă ceva cu ea.

gi-jane2 a scris:

Daca matusa v-a donat, donatia e irevocabila. Actele nu se strica. Daca voia sa revoce donatia, trebuia sa va dea in judecata ati fi știut.

Nu ramane nimeni neîngropat, poate o sa va contacteze daca vor sa o îngropați dvs.
Mai bine ca asigurati acuma ca e bine si se descurca, nu dupa ce nu o mai fi.
Ce clauza are contractul încheiat cu matusa?
Nu are nicio legătură răutatea lumii.
PS: folosiți punctul și virgula. Puneți punct după o proporție si incepeti alta. Ati scris o fraza continua de 10 rânduri, din care nu se înțelege nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Decembrie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de ... Magie1 Magie1 Primăria prin lege are drept pe baza unei petiții făcute de un stranepot de sora sa fac demers la evidența populației să verifice dacă există în ... (vezi toată discuția)
Primăria poate să mă informeze scris sau alt mijloc de comunicare ... Magie1 Magie1 Primăria poate să mă informeze scris sau alt mijloc de comunicare daca mătușa a decedat e distanta de 400 km și mătușa nu vrea sa vb cu mine și ... (vezi toată discuția)
In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu ... Magie1 Magie1 In testament scrie că mătușa văduva fara descendenții cu părinții predecedați ptr cazul încetării mele în viața dispune,las strănepoților mei ... (vezi toată discuția)