avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua . Am și eu o întrebare. Ce pot face cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua . Am și eu o întrebare. Ce pot face cu cele 6 taloane ...

Bună ziua . Am și eu o întrebare. Ce pot face cu cele 6 taloane anuale ptr transport cu trenul dacă nu le-am folosit. Menționez că sînt pensionar.Se poate primi alt ceva în schimbul lor? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
Mrsu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:28, 19 August 2022
nu. Taloanele sunt nominale si pe putetio foloso la nevoie, daca le folositi , se deconteaza cfr-ului. Nu e musai sa le folositi, iar daca nu le folositi, aia e, nu vi se da nimic altceva la schimb, daca era sa va dea, s-ar fi dat o valoare pe card si se putea folosi fie pt bilete, fie pt ce voiati, dar nu.
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
gi-jane2, moderator
Acele taloane pot fi folosite si pentru transport rutier , nu doar cu trenul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete gratuite pensionari crocolina3 crocolina3 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine.Am o nelamurire legata de folosirea tichetelor gratuite cfr. Mama mea are aceste tichete de culoare verde si as ... (vezi toată discuția)
Transport Doamna Doamna Sunt o pensionara din judetul Dolj. As dori sa stiu de ce nu mi se da pe cursa la tara foi de transport,:( intrucat eu nu am drum cu trenul. Am buletin de ... (vezi toată discuția)
Decont naveta cadre didactice anatelea anatelea Buna ziua, Intrebarea mea se refera la urmatoarea situatie: fac naveta la 50 km distanta, de 4 ori pe saptamana, spre scoala unde lucrez. Am facut naveta pana ... (vezi toată discuția)