avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am un litigiu de muncă cu firma la care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am un litigiu de muncă cu firma la care lucrez. ...

Bună ziua! Am un litigiu de muncă cu firma la care lucrez. La îndrumarea ITM , am angajat un avocat ( sesizările au fost adevărate ) . Din noiembrie 2021 până în aprilie 2022 a pregătit dosarul , și la trimis tribunalului. Nu am număr de dosar,nu știu cărui tribunal a trimis dosarul. . . Nu reușesc să comunic cu dânsul mă tot amână.Cum trebuie să procedez mai departe? Va mulțumesc! Cu stimă!
Cel mai recent răspuns: 55 Marius , utilizator 17:06, 19 August 2022
Depinde de obiectul litigiului și cine a dat pe cine în judecată, dar din noiembrie pâbă în aprilie mi se pare un termen foarte mare ca să faci o cerere. Dar trebuie să vi se dea măcar un număr de înregistrare al dosarului, asta e clar.. Căutați la tribunalul din județul căruia sunteți domiciliat după numele dumneavoastră sau după numele angajatorului pe portal.just.ro
Am căutat după numele meu, după numele angajatorului..... Nimic! Dl. avocat trage de timp, mereu găsește câte o scuză . Să faci rău este ușor, bine cam greu. Mulțumesc!

Cristina Filimon a scris:

Depinde de obiectul litigiului și cine a dat pe cine în judecată, dar din noiembrie pâbă în aprilie mi se pare un termen foarte mare ca să faci o cerere. Dar trebuie să vi se dea măcar un număr de înregistrare al dosarului, asta e clar.. Căutați la tribunalul din județul căruia sunteți domiciliat după numele dumneavoastră sau după numele angajatorului pe portal.just.ro

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Îmi pare rău. Este posibil să nu fi depus cererea.. vă sugerez să îi faceți plângere la barou dacă nu a luat nicio măsură.
Asta nu vroiam! Dar am să o fac! Mulțumesc !

Cristina Filimon a scris:

Îmi pare rău. Este posibil să nu fi depus cererea.. vă sugerez să îi faceți plângere la barou dacă nu a luat nicio măsură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa comunicare avocat RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am o problema cu avocata care am angajat-o pt. a ma reprezenta in instanta la divort. Din luna Aprilie si pana in ziua de astazi, dansa nu a ... (vezi toată discuția)
Număr dosar instanță Ong.ask Ong.ask Am o problemă, acum vreo 3 luni am luat legatura cu un avocat care sa ne ajute cu schimbarea actelor constitutive a unui ONG (BC-ul și statutul). De atunci ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! la un contract cu avocat pentru contestatie ... Bostioca Bostioca Bună dimineața! La un contract cu avocat pentru contestatie la executare, ce documente prezintă clientului , dovezi, ca a făcut contestatie și nu a luat ... (vezi toată discuția)