avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestare decizie IGI privind lucratorii straini
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestare decizie IGI privind lucratorii straini

As dori sa stiu cum se contesta o decizie emisa de Inspectoratul general ptr imigrari. Oug 25/2014 prevede la art 28 ca se contesta decizia la Curtea de apel, dar nu specifica termenul, doar arata ca jn conf cu lg 554/2004 ( care prevede ca in termen de 6 luni se contesta un act administrariv ). Dar mi se pare cam mult asa un termen, de obicei in cauzele cu straini,termenul este mult mai scurt, de ex decizia de returnare are 10 zile termen contestare. Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
sorana_g, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungirea sederii unui cetatean jordanian DReka DReka Tocmai a terminat o colaborare artistica cu un papusar din Jordania. Domnul a coordonat workshopuri la Caritas - Miercurea Ciuc si la Asociatia Down Mures. Am ... (vezi toată discuția)
Preaviz functionar public valici valici va rog sa ma ajutati. Se poate contesta preavizul la functionarul public? In ce termen?Si care este pasul urmator. Disponibilizarea s-a facut in baza OUG 68 / ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 / contestatie decizie cnsc / act administrativ? stanceni stanceni In urma unei contestatii depuse la CNSC aceasta din urma emis o decizie, pe care am atacat-o in teremnul legal la curtea de apel cu o plangere, in cadrul ... (vezi toată discuția)