avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara,am fost diagnosticata cu limfomul Hodgkin ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara,am fost diagnosticata cu limfomul Hodgkin (cancer) ...

Buna seara,am fost diagnosticata cu limfomul Hodgkin (cancer) la începutul anului (acum boala este in remisiune) (nu mai sunt celule canceroase,ar tb sa mă întorc la muncă la începutul lunii martie anul viitor,exista vreun demers care m ar ajuta sa nu încep inca locul de munca?pot primi oare vreun ajutor , stimulent din partea statului?

Alte discuții în legătură

Incadrare grad de handicap idoinai idoinai Buna ziua! Sunt in situatia de a merge curand la Comisia de expertiza pentru persoane cu handicap,pentru revizuirea periodica. Si acum incepe povestea.In ... (vezi toată discuția)
Șomaj după concediu medical de boală Lorina1234 Lorina1234 În luna Mai a acestui an am fost diagnosticată cu o boală gravă în urma căreia am urmat o terapie drastică. În luna Septembrie contractul meu temporar ... (vezi toată discuția)
Respingere cerere pensie mai Marilena Baiko Marilena Baiko Bună ziua Soțul meu a fost angajat în luna mai 1992, ca militar angajat pe baza de contract la jandarmerie,apoi anul 2001 ,a fost transferat în interes de ... (vezi toată discuția)