avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca

Buna seara, In cazul in care directorul abuzeaza de statutul sau si se comporta urat cu salariatii, ii intoarce unul impotriva celuilat, manipuleaza, minte, ameninta cu datul afara oameni cu experienta si vechime in unitate (desi este o institutie de stat), spioneaza cu camere video-audio absolut tot ce misca in unitate, incat oamenii se tem sa mai vorbeasca intre ei, incalca legea si incearca sa puna in carca acest lucru subordonatilor, recurge la scandaluri in presa si murdareste imaginea institutiei, ce pot face salariatii?
Ultima modificare: Vineri, 19 August 2022
Un simplu om, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrari audio Adry90ana Adry90ana Buna seara. O intrebare in legatura cu niste inregistrari audio. Mi-am inregistrat colegii la serviciu cu telefonul mobil. Aveam niste suspiciuni in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio la gradinita crinaaa crinaaa buna ziua, pentru ca violențele asupra copiilor din gradinite nu sunt fapte care să aibă cu ușurință martori, si pt ca am avut motive sa cred ca se ... (vezi toată discuția)
Sa-l concediez ? cum ? HAKMOD HAKMOD Buna ziua , vreau sa ma ajutati intr-o problema delicata : Am un angajat , foarte bun din punct de vedere profesional , dar care de cate ori angajez o ... (vezi toată discuția)