avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatăl meu vrea sa ma dea afara din casa, mama e in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatăl meu vrea sa ma dea afara din casa, mama e in Spania am ...

Tatăl meu vrea sa ma dea afara din casa mama e in spania am facut o mica cearta cu cumnatul meu într-o seară si neam certat poate tata sa ma dea afara fara a avea un motiv bine întemeiat eu am muncit la el in casa imi vreau si eu dreptul meu ?
Cel mai recent răspuns: membruAsociatie , utilizator 19:37, 21 August 2022
Legal,casa ii apartine si va poate da afara oricand.Nu va poate da afara doar in cazul in care sunteti minor.
Care "drept"? Casa este a parintilor atata timp cat sunt in viata.
Da, tatal poate sa te dea afara pentru scandaluri si ce mai faci. Nu te poate da afara daca esti minor. Dar te poate trimite la o institutie de reeducare pentru minori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua maytrei maytrei Traiesc o ,,drama'' in familie de ceva timp,sunt stresata,suparata atat de inversunata,va rog sa ma lamuriti si pe mine...Parintii mei au locuit impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Cumnații vor să o dea afară din casa părintească pe soția unui frate de-al lor, decedat înaintea părinților. ea nu are drept la moștenirea bătrânilor? sammy44 sammy44 Batrani cu 4 copii. Unul din ei statea cu ei , casatorit , cu 2 copii. Decedeaza si dupa un timp mor pe rand si batranii. Copiii batranilor , cei 3 ramasi in ... (vezi toată discuția)
Divort danielrau danielrau sunt divortat din martie 2010am doi copi ce sunt minori care ia castigat sotia mea.dupa o luna de la divort sotia a plecat an spania si a lasat copi cu cu ... (vezi toată discuția)