avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. As dori sa aflu daca pasaportul este ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. As dori sa aflu daca pasaportul este considerat act ...

Buna ziua.
As dori sa aflu daca pasaportul este considerat act de identitate si care este temeiul legal pentru aceasta.
Va solicit un raspuns in aceasta problema deoarece in data de 20.08.2022 aveam de sustinut un examen si nu am fost admis in sala pa baza pasaportului, cartea de identitate fiind expirata.
Va multumesc.
Cu stim,
Adrian
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:40, 20 August 2022
Pasaportul e act de calatoriei, nu de identitate.
Banuiesc ca nu aveți dimiciliul in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire carte de identitate SebastianMich SebastianMich Am o întrebare :) Sunt in Italia de 10 anni si mia scăzut cartea de identitate de 1 an dar pașaportul este valabil. Daca vreau sa merg in Romania îmi ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat Claudius76 Claudius76 As dori o simpla informatie,sunt cetean Roman inca domiciliat in Romania,posed un pasaport Romanesc expirat de 5 ani ,am expirata viza de USA si nu posed ... (vezi toată discuția)
Pasaport si carte de identitate Rocsan Rocsan Buna ,as dori reinoirea pasaportului deoarece a expirat!problema e ca am citit ca trebuie neaparat certificatul de nastere in original.Cum se procedeaza ptr o ... (vezi toată discuția)