avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Statut functionari publici. Contractul de munca pt ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Statut functionari publici. Contractul de munca pt functionari publici debutanti in urma ...

Contractul de munca pt functionari publici debutanti in urma unui concurs este pe 3 luni sau perioada nedeterminata? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 10:12, 23 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Funcționarii publici nu au contract de muncă. În cazul funcționarilor publici debutanți, perioada de stagiu este de 1 an, la finalul căreia se face o evaluare: rezultatul poate fi numirea ca funcționar public definitiv sau eliberarea din funcție, în cazul în care evaluarea activității s-a finalizat cu calificativul necorespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debutant, treapta de salarizare ma88 ma88 buna ziua , sunt angajata in cadrul Primariei din 15.07.2009 , ca referent debutant , ce pasi trebuie urmati pt a fi trecuta pe o alta treapta de salarizare ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut titi.udrescu titi.udrescu In luna Octombrie anul 2009 m-am angajat in cadrul unei institutii publice pe functia de consilier debutant cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ... (vezi toată discuția)
Debutant prea mult timp ContSters85081 ContSters85081 Buna ziua. M-am angajat din martie 2007, la Directia de Administratie pentru Invatamantul Preuniversitar, ocupand prin concurs postul de arhivar I,studii ... (vezi toată discuția)