avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legat de cumpararea unui teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legat de cumpararea unui teren extravilan

Buna ziua,

Legat de cumpararea unui teren extravilan, cu procedura de asteptare la primarie.

Am semnat o promisiune de vanzare eu ca persoana fizica cu administratorul unei firme cumpararea unui teren extravilan. Am dat un avans pe care l-am platit firmei printr-o proforma in care este stipulata suma platita si terenul respectiv cu toate datele sale. In paralel, in aceasi zi am achitat complet terenul si am asteptat acea perioada legala de 45 de zile la primarie ca peste cateva zile sa ajungem la notar sa semnam finalizarea actelor.

Pana acum nu am ajuns la notar, totul a fost o intelegere intre parti.

Intrebarea este, poate sa nu mai finalizeze actele cu mine? Ce se intampla daca refuza sa se prezinte la notar pentru a finaliza actele ? ce pot face ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare ValentinS ValentinS Salut am o problema legata de un teren extravilan(arabil), in 2007 impreuna cu un copropietar am vandut un teren (1,3 hectare) unui cuplu care a luat terenul ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu procura a.g.p a.g.p Vanzare teren cu procura Buna ziua, Intentionez sa vand un teren agricol extravilan pentru care am gasit deja un cumparator. Terenul este dat in arenda ... (vezi toată discuția)
Promisiune vanzare teren extravilan, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare ... emilia_florentina2006 emilia_florentina2006 Bună seara, am făcut la notar o promisiune de vânzare cumpărare teren extravilan, dar cumpărătorul nu îndeplinește condițiile prevazute de legea ... (vezi toată discuția)