avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație corectă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație corectă privind ...

Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație corectă privind concediul plătit pentru redactarea tezei de doctorat.
Lucrez în învățământul preuniversitar și în 2016 am beneficiat o dată de concediul platit pentru redactarea tezei de doctorat din 1 martie până în data de 1 septembrie. Nu am reușit, din păcate, să finalizez și să susțin teza în perioada respectivă, prin urmare am reînceput un alt doctorat, reluând admiterea la doctorat și toate celelalte etape aferente acestui demers. In aceste condiții aș mai putea solicita școlii la care lucrez un alt concediu plătit pentru redactarea tezei de doctorat sau nu?
Ceea ce este ambiguu în formularea din lege este dacă acest concediu plătit se acorda o singură dată pe parcursul tuturor anilor de activitate sau se poate acorda de fiecare când urmezi un doctorat si o persoană poate beneficia de acest drept de mai multe ori.
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2022
fdioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 18 August 2024
Bună ziua! În cazul concediului plătit din 2016,cel în timpul căruia nu ați reușit să finalizați teza de doctorat, a fost necesar sa returnați banii aferenti salariilor primite în decursul celor 6 luni?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se returneaza banii.
Deci nu se returnează? Întreb pentru ca ma aflu în aceasta situație, în care finalizez anul 3, implicit termin și perioada concediului plătit și nu voi termina nici teza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se returneaza banii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. dacă am finalizat ... vasea_13 vasea_13 Concediu pentru finalizarea lucrării de doctorat. Dacă am finalizat studiile de doctorat (cei 3 ani) și sunt în anul I de gratie pot cere o luna de ... (vezi toată discuția)
Concediu platit pentru doctorat iuliaveronicapop iuliaveronicapop Buna ziua. Conform Statutului personalului didactic, pentru redactarea tezei de doctorat se poate beneficia de concediu platit timp de sase luni. Daca lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediu doctorat Consta16 Consta16 Bună ziua! Sunt doctorand, în anul II și aș dori să-mi iau concediu de studii pentru redactarea tezei de doctorat. Menționez că am anunțat unitatea ... (vezi toată discuția)