avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: ...

Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu rovinieta,...ex: - Daca astazi circul pe autostrada fara rovinieta,dar o platesc tot astazi in decurs de 4,5 ore,inainge cu ceva timp de miezul noptii,risc sa imi vina amenda???
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 11:41, 24 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, contează ora când ați fost depistat și dacă la acea oră exista o rovinieta valabila. Nu confundați cu taxa de peaj, acum te și anunță când treci podul că poți plăti până la ora 24 a doua zi (eu știam ca ora 24 ziua curenta :) ).
Rovigneta se poate plati simplu, online, plata cu cardul. Nu merita sa stati cu frica de amenda.
Daca sunteti depistat fara rovinieta, luati amenda.
Si va fi depistat, exista camere...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am inmatriculat masina astazi si am plecat pe autostrada uitind ... Stoian Jan Stoian Jan Am inmatriculat masina astazi si am plecat pe autostrada uitind sa platesc rovineta am platit o dupa 1 2 ore pentru un an voi plati amenda? (vezi toată discuția)
A trebuit sa plec de urgenta din bucuresti si am cumparat rovinieta ... Alina2011 Alina2011 A trebuit sa plec de urgenta din Bucuresti si am cumparat rovinieta dupa ce am ajuns la destinatie, desi era in aceeasi zi. Daca m-a prins vreo camera de ... (vezi toată discuția)
Am achitat rovinieta la 8 minute după ce a vehiculul a trecut prin raza camerelor. vreau să contest procesul verbal de constatare, știe cineva un articol care ar putea să mă ajute? Katiusha Katiusha Poate sa ma ajute cineva? Am circulat fara rovinieta, insa in momentul in care mi-am adus aminte am fugit la prima benzinarie si am achitat-o. Mi-a venit ... (vezi toată discuția)