Buna seara. Am fost pfa si am avut o cafenea. In perioada februrie -iunie 2021, datorita pandemiei, m am incadrat in acordarea ajutorului de la stat ( AJPIS) de 4432 lei/luna, cu conditia sa fie deschisa cafeneaua la doar capacitate 50%. Cum a fost si iarna, oamenii speriati, nici daca as fi vrut nu functiona mai mult de 50%. Banii i am primit prin banca, i am ridicat si i am varsat in casa pentru a plati curentul, chiria, etc. Acum, mi s a pus proprire pe conturi pentru ca finantele m au numit datornic , cu exact suma de 4432ori 5 luni , adica 22.160 lei. Mentionez ca am platit impozit pentru bani, exact ca si pentru un venit. Am fost la ANAF, cica astea sunt noile reguli,nimeni nu te informeaza, trebuie sa dau banii inapoi. Va rog, cine este in masura sa imi dea un raspuns, ce am de facut in contiuare ? S a mai confruntat cineva , sau unde sa ma adresez, pot sa i dau in judecata, ce sanse de castig am ? Credeti ma ca nu ii luam daca as fi stiut ca nu mi se cuvin, acum fiindu mi si mai greu sa i restitui, deoarece am inchis. Nici nu stiu cui sa ma adresez....Va multumesc anticipat!