avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O matusa de 81 de ani a incheiat un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O matusa de 81 de ani a incheiat un contract de intretinere cu ...

O matusa de 81 de ani a incheiat un contract de intretinere cu uzufruct fiager, cu o persoana care se obliga sa o ingrijeasca in schimbul casei de locuit. La nici doua luni de la incheiere, in urma unei neintelegeri ( cearta ) persoana care se obliga sa o ingrijeasca refuza sa mai faca acest lucru. Cum poate fi reziliat ( daca este corect termenul ) acest act juridic ?
Matusa personal sau prin imputernicit, va trebui sa ceara rezolutiunea contractului in instanta.
Ultima modificare: Marți, 23 August 2022
gi-jane2, moderator
Sa apeleze la un avocat,nu va trebui sa se prezinte in instanta,taxa de timbru nu se plateste,se rezolva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere manea florentina manea florentina Buna seara,am intocmit cu matusa mea un contract de v.c cu clauza de intretinere in 2007, intre timp matusa mea sa razgandit si ma dat in judecata ptr ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager Vasilica Petre Vasilica Petre Buna ziua.In calitate de intretinator as dori cateva lamuriri.Am incheiat un contract de intretinere in anul 2013 intre soacra si noi(sotul si eu,sotia),cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere bonea.nicolae bonea.nicolae Buna seara.In anul 2003 am incheiat un contract de intretinere cu sora mamei mele si sotul ei.Imobilul a fost evaluat la 192.000.000lei.dupa moartea ... (vezi toată discuția)