avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Buna seara,am intocmit cu matusa mea un contract de v.c cu clauza de intretinere in 2007, intre timp matusa mea sa razgandit si ma dat in judecata ptr rezilirea contractului de v.c.asta a fost in anul 2009,ne-am judecat timp de 3 ani mai exact pana in 2011, in tot acest timp am locuit cu dansa in casa,din fericire am gastigat acest proces, dupa care m-am mutat cu chirie, eu din 2011 si pana in prezent am incercat sa imi respect clauzele din contract dar d-na nu prea sta acasa,din septembrie 2012 nu reusesc sa dau de d-na e posibil sa locuiasca la o alta persoana care o ingrijeste,tin sa va spun ca nu tine legatura cu mine si nu stiu nimic de dansa. intrebarea mea este, poate sa faca vrun act notarial in care sa spuna ca a avut acea persoana grija de ia? sau un act care sa imi daineza mai tarziu, tin sa mentionez ca refuza cu desavarsire sa tina legatura cu mine.
Va multumesc

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine Regulamentului forumului).
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Nu are cum sa faca un alt act prin care sa dispuna de imobil pt simplul fapt ca imobilul nu ii mai apartine, are doar un drept de uzufruct viager cel mai probabil.

Ar fi bine sa incercati mai asiduu sa va realizati obligatiile contractuale, sa apelati la organele de politie pt a o gasi ( depuneti si ceva cereri scrise in acest sens) pt ca - stiti si dvs - se poate solicita din nou rezolutiunea contractului pt neexecutarea obligatiilor. Cu sanse sau nu...asta ramane de vazut...insa dvs incercati sa faceti tot posibilul pt a va indeplini obligatiile...
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v.c. cu lauza de intretinere cu uzufruct viager manea florentina manea florentina Buna ziua , am incheiat un contract v.c. cu clauza de intretinere si uzufruct viager in anul 2003 cu matusa mea , intre timp matusa sa razgandit si ne-a ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare cu clauza de intretinere manea florentina manea florentina am facut cu matusa mea un act de v.c cu clauza de intretinere cu uzufruct viager in 2003, in 2007 matusa ma chemat in instanta pentru rezilierea contractului , ... (vezi toată discuția)
Contracy v.c. cu clauza de intretinere cu uzufruct viager manea florentina manea florentina Buna ziua . Am incheiat in 2003 un contract v.c. cu matusa mea, in anul 2007 ma dat in judecata ptr rezilierea contractului pe care l-am gastigat cu succes in ... (vezi toată discuția)