Buna ziua , am incheiat un contract v.c. cu clauza de intretinere si uzufruct viager in anul 2003 cu matusa mea , intre timp matusa sa razgandit si ne-a deschis proces ptr reziliere contract in anul 2007 , in cele din urma am gastigat procesul cu bine,cu definitiv si irevocabil , in tot acest timp eu am locuit la dansa mai exact din 2002 pana in 2011 dupa ce am terminat cu procesul in 2011 am plecat de la dansa. De cand am plecat de la dansa eu m-am prezentat in fiecare saptamana cu alimente,medicamente etc, dar matusa nu ne deschide usa cu alte cuvinte refuza prestatia noastra. Intrebarea mea este este necesar sa ma duc in fiecare saptamana ?este o problema daca nu ma duc saptamanal ? mentionez ca nu sufera de nici o boala, cu alte cuviete este sanatoasa. vreau daca se poate un raspuns mai sigur ca pe viitor sa nu am probleme. Mai am o intrebare ,poate sa deschida un nou proces pe aceeiasi tema daca sa mai judecat ? Eu incerc sa respect clauza din contract dar dasa refuza tot ce i se aduce , sincera sa fiu nu mai vreau sa trec prin ce am trecut pana acum .V-am itrebat ptr ca ma tot ameninta ca nu se oreste aici si ca va deschide un nou proces. :sorry:
VA MULTUMESC
In principiu respectati angajamentele din contract.Pentru refuzul sau de a primi sprijin , prestatii ce tin de intretinerea acesteia, in caz de litigiu , faceti dovada refuzului sau .Refuzul sau nu va poate afecta, ci doar lipsa prestatiilor la care v-ati obligat.