avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! În urma programului național de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! În urma programului național de cadastrare, locația ...

Bună ziua!În urma programului național de cadastrare locația parcelor a fost făcută greșit.(astfel au fost decalate cu aprox 200ml) bucata de pământ care este înscrisă la primărie pe un proprietar se suprapune cu bucata deținută de drept de vecinul acestuia.Menționez că în această situație se află sute de proprietăți din judetul B-N.Proprietari nu au fost chemați pe teren în momentul efectuării măsurătorilor și nici să verifice și să ia la cunoștință/semneze la terminarea procesului de cadastrare și înscriere în registrul agricol,(parcelele sunt extravilan) ce am putea face legal pentru a putea intra din nou în posesia parcelor de drept.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: deta/deta , utilizator 15:20, 23 August 2022
Ciudat ce spuneti. In BN nu exista deja Carte Funciara cum a fost in tot Ardealul inca de pe vremea Austro-Ungariei? Si toate proprietatile intabulate acolo?
Programul acela (e drept, national) era facut pentru Muntenia si Moldova, unde nu exista Carte Funciara.
Mergeti la Primarie si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetarea cărților funciare. FARKAS TRAIAN IOSIF FARKAS TRAIAN IOSIF Bună seara, În urma consultării Repertoriului alfabetic al proprietarilor, a planurilor parcelare, dintr-o unitate administrativ teritorială, am ... (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare pasuni si vii Ana_Mun Ana_Mun buna ziua. am urmatoarea situatie: mama mea are in proprietate un teren extravilan (pauni + vii) fara cadastru. a contactat un topometrist cadastrist pentru ... (vezi toată discuția)