avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua .Ce trebuie sa fac in caz ca vreau sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua .Ce trebuie sa fac in caz ca vreau sa divortez de soțul ...

Buna ziua .Ce trebe sa fac in caz ca vreau sa divortez de soțul meu care in ultima perioada a devenit frt nervos face multe scandaluri .Problema este ca noi am platit frății mei din casa mea părintească dar nu avem semnat nici o hârtie pe care ulterior am făcut lucrări de reînnoiri .El acum in cere banii înapoi toată suma întreaga .In cazul in care divorțăm deși el nu vrea ce ar trebui sa fac ptr ca tot ce am realizat in timpul căsniciei am realizat impreuna timp de 22 de ani si avem si un fiu de 20 de ani.La ce ma pot aștepta cu divorțul având in vedere ca nimic nu este pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:04, 23 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in primul rand divortul si partajul sunt 2 lucruri diferite. Puteti face divortul separat de partaj. Pentru divort trebuie sa va adresati instantei de judecata. Va recomand ca partajul sa il faceti separat, dupa divort, pentru a se finaliza divortul mai repede, la partaj existand mai multe discutii, daca faceti partajul concomitent cu divortul, va dura mai mult. In legatura cu contributina dvs. in casnicie, puteti dovedi veniturile, aporturile, cheltuielile dvs. atat cu documente , daca aveti cat si cu martori daca nu aveti documente. Luati legatura cu un avocat pentru a va redacta cererile si a va reprezenta in proces, bunurile dobandite in timpul casatoriei sunt comune, chiar daca proprietar figureaza doar unul dintre soti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt căsătorită cu soțul de 22 de ani dar in ultima ... noghi otilia noghi otilia Buna ziua.Sant căsătorită cu soțul de 22de ani dar in ultima perioada sa stricat căsnicia noastră el face scandaluri și ma amenință și eu i-am cerut ... (vezi toată discuția)
Divort valentina ss valentina ss Buona ziua, as vrea sa fac caterva intrebari in legatura cu procedura de divort e partaj: -cat dureaza un divort in tribunal si cat costa -ce documente ... (vezi toată discuția)
Divort iuliannikky iuliannikky am 12 ani de casnicie,doi copii de 8 si 11 ani,o casa in constructie nelocuibila,eu lucrez in danemarca,sotia in italia si copii locuiesc la parintii mei in ... (vezi toată discuția)